Overslaan naar content

Logistiek Supervisor / Teamleider Warehouse

Op locatie
 • Nijkerk, Gelderland, Nederland
QSTA Food Logistics

Functieomschrijving

Heb jij een duidelijke visie op logistiek en affiniteit met versproducten in de voedingsbranche? Inspireer en motiveer je graag collega's, maar kun je ook goed naar ze luisteren? En zoek je een afwisselende baan met ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief? Dan zijn wij bij BFG Warehousing in Nijkerk op zoek naar jou!

Wat ga je doen als onze Teamleider Warehouse?

Als onze Teamleider Warehouse verzorg jij de dagelijkse aansturing van het logistieke team en het logistieke proces in ons gekoelde versmagazijn. Net als jouw team draai je van maandag tot en met vrijdag mee in 'verschoven' diensten, met werktijden die kunnen vallen tussen 7.00 en 23.00 uur.

Jouw taken bestaan uit het organiseren, plannen en opvolgen van de dagelijkse werkzaamheden in ons magazijn. Samen met je collega-teamleiders zorg je iedere dag voor een efficiënte personeelsplanning die aansluit bij het werkvolume. Je bent medeverantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de verschillende warehouseprocessen en zorgt ervoor dat we de afgesproken KPI's behalen, zoals een constante kwaliteit en het tijdig en volgens planning verlopen van de goederenstroom. Ook denk je doorlopend mee over het verder verbeteren van de huidige logistieke processen.

Als teamleider begeleid, motiveer en inspireer je jouw warehousemedewerkers. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van de mensen in je team en voert functioneringsgesprekken met ze. Je verzorgt de begeleiding van nieuwe instromers en luistert ook goed naar de ervaren medewerkers. Uiteraard zie je erop toe dat alle veiligheidsvoorschriften, arboregels en vereisten op het gebied van orde en netheid in het magazijn stipt worden nageleefd.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een zelfstandige en afwisselende baan bij een no-nonsense familiebedrijf met een platte organisatiestructuur.
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega's in een prettige en open werksfeer en een lekker werktempo.
 • Een fulltime baan voor langere tijd met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Over BFG Warehousing

BFG Warehousing B.V. is onderdeel van Bieze Food Group, een familiebedrijf met veel ruimte voor en vraag naar ondernemerschap, zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, energie, doorzettingsvermogen en humor. Als een van de grootste duurzame en gekoelde distributiecentra van Nederland staat flexibiliteit bij al onze diensten voorop. Meedenken met de ketenpartners en ze in elke situatie de meest ideale logistieke oplossing bieden, dát is waar wij goed in zijn.

Vereisten

Wat verwachten we van jou als onze Teamleider Warehouse?

 • Je werkt en denkt minimaal op mbo 4-niveau.
 • Je hebt minstens drie jaar relevante werkervaring in de logistiek. Ervaring met versproducten is een pre.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend.
 • Je bent bereid om op wisselende tijden te werken en niet bang om tijdens seizoenspieken over te werken.
 • Je hebt een duidelijke visie op logistieke processen en kunt je kennis en visie zowel mondeling als schriftelijk goed overbrengen op je teamleden en je leidinggevende.
 • Mensen kennen jou als een ondernemende ‘mensenmanager’ die klantgericht en kwaliteitsbewust te werk gaat.

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)33-247 71 00. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!

Details

Op locatie
 • Nijkerk, 3861 PT (Nijkerk, Gelderland, Nederland)
QSTA Food Logistics

of

Details

Op locatie
 • Nijkerk, 3861 PT (Nijkerk, Gelderland, Nederland)
QSTA Food Logistics

TOGETHER FOR GOOD FOOD: SLUIT JE OOK AAN!