Medewerker Inbound / Expeditie / Goederenontvangst

Functieomschrijving

Houd jij van logistieke processen en ben je graag de spil van de goederenontvangst? Vind je nauwkeurig werken belangrijk en neem je graag initiatief? En werk je graag met enthousiaste collega’s in een hardwerkend team bij een echt familiebedrijf? Dan zijn wij bij BFG Warehousing in Nijkerk op zoek naar jou!

Wat ga je doen als onze Medewerker Inbound?

Als onze Medewerker Inbound ben jij samen met je twee collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse ontvangst van alle binnenkomende goederen. Je begeleidt de inkomende zendingen, fungeert als aanspreekpunt voor de (pendel)chauffeurs en zorgt voor de juiste administratieve en operationele verwerking van de goederen. Het is erg belangrijk dat je hierbij secuur en ‘just-in-time’ werkt. 


In de dagelijkse praktijk word je allround ingezet op onze goederenontvangst. Het is jouw taak om te zorgen dat de logistieke processen zonder problemen uitgevoerd kunnen worden. Door de diverse voorschriften na te leven, draag je bovendien actief bij aan het bevorderen van kwaliteit en veiligheid in ons magazijn. Jij en jouw team draaien van maandag tot en met vrijdag mee in ‘verschoven’ diensten, met werktijden die kunnen vallen tussen 7.00 en 23.00 uur. Het Hoofd Warehouse is jouw directe leidinggevende.

Over BFG Warehousing

BFG Warehousing B.V. is onderdeel van Bieze Food Group, een familiebedrijf met veel ruimte voor en vraag naar ondernemerschap, zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, energie, doorzettingsvermogen en humor. Als een van de grootste duurzame en gekoelde distributiecentra van Nederland staat flexibiliteit bij al onze diensten voorop. Meedenken met de ketenpartners en ze in elke situatie de meest ideale logistieke oplossing bieden, dát is waar wij goed in zijn.


Functievereisten

Wat verwachten we van jou als onze Medewerker Expeditie?

  • Je werkt en denkt op mbo-niveau.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over prima communicatieve vaardigheden.
  • Je biedt een goede dienstverlening en werkt op een gestructureerde en nauwkeurige manier.
  • Je bent gemotiveerd, houdt van aanpakken en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.
  • Mensen kennen jou als een flexibel en stressbestendig persoon die initiatief toont en graag de uitdaging aangaat.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een zelfstandige en uitdagende baan bij een no-nonsense familiebedrijf met een platte organisatiestructuur.
  • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en informele werksfeer.
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via info@bfgwarehousing.nl . Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan deze vacature!