Supply Chain Planner

Functieomschrijving

Ben jij graag de spil in het logistieke web? Lever je graag een waardevolle bijdrage aan het uitbouwen van de logistieke dienstverlening binnen de hele keten? En zoek je een afwisselende baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden? Dan zijn wij bij BFG Warehousing in Nijkerk op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS ONZE SUPPLY CHAIN PLANNER?

Als onze Supply Chain Planner sta je continu voor een grote uitdaging: het coördineren van ons logistieke proces. Wanneer komt alles binnen, waar komt het vandaan, arriveert het op tijd en hoe krijg je het op het afgesproken moment bij de klant? Je begeleidt het totale logistieke proces en hebt vooral een actieve rol bij het signaleren en oplossen van logistieke uitdagingen. Jij en je zes collega’s vallen hiërarchisch onder de Teamleider Supply Chain Planning. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bepalen van de voorraadbehoefte op basis van beschikbare data, parameters en gegenereerde besteladviezen, met behulp van onder andere A/I-tools. Hierbij speel je adequaat in op afzettingsschommelingen en nieuwe producten. Om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen, heb je regelmatig contact met leveranciers over te plaatsen, lopende of al geleverde bestellingen. Je neemt actief deel aan diverse overlegvormen, doet verbetervoorstellen en zorgt waar nodig in overleg met je leidinggevende voor oplossingen. Ook volg je de trends op het gebied van Supply Chain Management en probeer je de organisatie hierin mee te nemen.


WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een uitdagende baan bij een no-nonsense familiebedrijf met een platte organisatiestructuur.
  • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en informele werksfeer.
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over BFG Warehousing

BFG Warehousing B.V. is onderdeel van Bieze Food Group, een familiebedrijf met veel ruimte voor en vraag naar ondernemerschap, zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, energie, doorzettingsvermogen en humor. Als een van de grootste duurzame en gekoelde distributiecentra van Nederland staat flexibiliteit bij al onze diensten voorop. Meedenken met de ketenpartners en ze in elke situatie de meest ideale logistieke oplossing bieden, dát is waar wij goed in zijn.

Functievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS ONZE SUPPLY CHAIN PLANNER?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Supply Chain Management, Bedrijfskunde of Logistiek & Economie.
  • Je kunt goed omgaan met Microsoft-programma’s zoals Excel, Power BI en Dynamics AX.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, Duits is een pre.
  • Je beschikt over goed ontwikkelde analytische vaardigheden, bent klantgericht, oplossingsgericht en een kei in het plannen en managen van logistieke processen.
  • Mensen kennen jou als een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel laat zien en zorgvuldigheid hoog op zijn prioriteitenlijst heeft staan.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)33-247 71 00. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!