Stagiair(e) digital en content marketing Bieze Food Solutions

Functieomschrijving


Stage bij Bieze Food Solutions | Together for good food


Bij Bieze Food Solutions gaan we voor de beste foodoplossingen in Foodservice, Retail en Industrie. Wij geloven dat eten verbindt en dat samenwerken ons verder brengt. Door van elkaar te leren kunnen we groeien en excelleren we in waar we goed in zijn: Het bieden van de juiste oplossing in food. Van concept tot product, en alle service die daarbij hoort.

De uitdaging


Bij Bieze Food Solutions zijn we op zoek naar ambitieuze marketingstagiaires met een hands-on mentaliteit en passie om onze oplossingen commercieel op de markt te brengen en uit te rollen. Als marketing stagiair maak je deel uit van het marketingteam en werk je nauw samen met ervaren marketeers, de product eigenaren en klanten. Je wordt uitgedaagd om effectieve en impactvolle content te creëren voor onze doelgroep; digitaal en offline. Als marketing stagiair voor Bieze Food Solutions maak je deel uit van het marketing- en strategieteam, met als verantwoordelijkheden het definiëren, coördineren en creëren van content voor marketingcampagnes en activatie. Je ondersteunt het team ook ad-hoc bij dagelijkse activiteiten.

Wat ga je doen?

 • Je creëert boeiende en impactvolle content voor onze doelgroepen (consumenten, horeca en ambacht): digital en offline content voor social media-items, campagne-ontwerp, presentaties, folders, advertenties etc.
 • Je brengt frisse, nieuwe en creatieve ideeën in om de prestaties te verbeteren; Je krijgt ruimte om deze ideeën om te zetten in experimenten en deze zelfstandig op te stellen en uit te voeren.
 • Je neemt deel aan de dagelijkse activiteiten van het marketing- en strategieteam.
 • Je hebt contact met consumenten, horeca ondernemers en versspecialisten.
 • Je werkt nauw samen met andere teamleden om teamdoelen te bereiken.
 • Je ondersteunt het team op het gebied van introducties, het begeleiden van consumenten activaties, het gebruik maken van de eigen mediakanalen en bijvoorbeeld het meedenken in de marketing strategie.
 • Dit betreft een fulltime stage waarbij je minimaal 4 dagen meewerkt en ruimte krijgt om 1 dag aan een eventuele opdracht of onderzoek te werken. Dit zijn belangrijke randvoorwaarden van deze stage

Wat krijg jij er voor terug?

Een uitdagende stage bij een groeiend internationaal foodbedrijf, met volop mogelijkheden om te ondernemen en innoveren, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. Bieze Food Solutions is een bedrijf in beweging waar het ontplooien van eigen initiatieven zeer gewaardeerd wordt. Met een team van marketingspecialisten werk je aan het bouwen van bestaande én nieuwe merken binnen de groep. Denk groot, begin klein, leer snel. Daarnaast vind je bij ons een open cultuur in een informele werkomgeving. Uiteraard bieden wij ook een goede stagevergoeding.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Jij volgt momenteel een HBO of WO-opleiding in een commerciële richting.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 6/7 maanden.
 • Je bent een snelle leerling en hebt affiniteit met marketing en digital marketing of innovatie.Specialisatie in (digital) marketing/communicatie en aantoonbare ervaring met innoveren en ondernemen zijn grote pré’s.
 • Uitstekend in de Nederlandse taal, schriftelijk en mondeling.
 • Een proactieve student met uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Digital is jouw tweede natuur, en je hebt een goed begrip van social media.

Nieuwsgierig?

Heb je vragen, ken jij iemand die geïnteresseerd is of past bij deze stagevacature? Meld je aan door te solliciteren met een leuke video.

Aanmelden is eenvoudig. Maak een leuke video van jezelf. Vertel ons wie je bent, wat je gelukkig maakt en waar we je voor wakker kunnen maken?

We vragen om een ‘Digital & Content Marketing’ stagiair, dus we zijn erg benieuwd naar jouw vaardigheden. Vertel ons wat je digitale talent is, welke media je zoal leest en met welke soorten media je actief bent.

En last but not least: wat is je favoriete eten en waarom? Je maakt je eigen digitale / marketingpitch. Hoe cool is dat? Stuur je persoonlijke pitchvideo via de onderstaande knop.