Rayonmanager Out of Home regio Zuid-Holland/Zeeland

Functieomschrijving

Ben jij een commercieel gedreven team player die goed is in het werven van nieuwe klanten en het realiseren van verdere groei bij al onze bestaande klanten? En zoek je hierbij een zelfstandige baan bij een uniek, dynamisch, informeel en succesvol bedrijf binnen de Foodbranche? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn op zoek naar een Rayonmanager Out of Home voor de regio Zuid-Holland/Zeeland.


WAT GA JE DOEN ALS RAYONMANAGER OUT OF HOME?


Als Rayonmanager Out of Home ben jij continu op zoek naar groei van onze omzet en van ons assortiment. Primair bij nieuwe klanten, maar ook bij al onze bestaande klanten. Daarbij ligt je focus op al onze sterke merken en diverse private labels binnen de verschillende vers categorieën. Je bouwt een sterke relatie en samenwerking op met al jouw groothandels binnen de regio, om van hieruit groei te realiseren bij de diverse Out of Home outlets zoals horeca, restaurants, hotels en alle andere afzetpunten waar onze concepten prima passen. Je hebt al enige ervaring als Rayon Manager opgedaan en hebt het lef om succesvolle acquisitie te doen bij nieuwe afnemers en bestaande afnemers groter te maken en te adviseren. Het mooie aan deze rol is dat de vele samenwerkingspartners van Bieze Food Solutions het mogelijk maken om een brede waaier aan innovaties te kunnen leveren, waardoor je zeer onderscheidend te werk kunt gaan. In deze functie word je direct aangestuurd door de Field Sales Manager Out of Home.


WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een uitdagende baan bij een onderscheidende organisatie binnen de Foodbranche.
 • Werken met mooie merken en private labels in een ondernemende organisatie die snel schakelt.
 • Een salesrol die draait om het sluiten van mooie deals en het inspelen op de behoefte van de klant en waarin je proactief en ondernemend kansen gaat verzilveren.
 • Werken binnen een gedreven, dynamisch en succesvol team met een informele sfeer.
 • Een marktconform salaris, inclusief auto van de zaak (ook privégebruik), laptop, mobiele telefoon en de nodige trainingen/opleidingen/coaching om succesvol te zijn.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

OVER BIEZE FOOD SOLUTIONS B.V.

Bieze Food Solutions is een van de ondernemingen van Bieze Food Group die foodoplossingen levert voor retail, industrie en foodservice. Hun merken Bieze, Lisimo, NevenFood en Maître Cuisine zijn allemaal afgestemd op een specifieke doelgroep, van de consument in de supermarkt tot professionele gebruikers. Daarnaast bieden we onze klanten een breed scala aan private labels, deels gesourced binnen de groep, deels bij erkende partners. Bieze Food Solutions heeft een platte structuur en een no-nonsense sfeer. De medewerkers werken met hart voor de zaak en kijken graag met een open vizier naar vernieuwing en verandering.

Lees meer over Bieze Food Solutions Specialist in koelverse producten - Bieze Foodsolutions - Bieze Food Solutions


Functievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS ONZE RAYONMANAGER OUT OF HOME?

 • Afgeronde commerciële opleiding op MBO niveau.
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie bij voorkeur binnen Out of Home.
 • Culinaire kennis en affiniteit.
 • Overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden met passie voor groei.
 • Communicatief vaardig, legt makkelijk contact en krijgt energie van acquisitie.
 • Initiatiefrijke, zelfstandige enthousiaste team player die niet snel opgeeft.
 • Flexibel, enthousiast, assertief en commercieel gedreven.
 • Kennis van benodigde software (office, ERP) is een pre.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?


Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Bas Laney (Field Sales Manager) via +31 (0)652 36 34 94. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.