Productiemedewerker Voeding

Functieomschrijving


Werk jij graag met verse producten? Zoek je een afwisselende baan in de dagdienst, waar je samenwerkt met enthousiaste collega's? Kun je goed omgaan met een dynamische omgeving en krijg je energie van fysiek werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS ONZE PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING?

Als onze Productiemedewerker Voeding ben jij een onmisbare schakel bij het produceren en verpakken van onze (h)eerlijke verse pesto’s, tapenades, sauzen, spreads, glaces en bouillons. Je bent inzetbaar bij de afdeling “Bereiding”, waar we onze verse producten maken, en bij de afdeling “Verpakking”, waar we de producten naar klantwens verpakken en klaarzetten.

Bij “Bereiding” bestaan je werkzaamheden uit het wassen, snijden, mengen, roeren en koken van glacés, fonds, pesto’s, tapenades, sauzen en boters. Dit doe je volgens onze vaste werkmethoden. Ook verricht je voorbehandelingswerk, zoals het bakken van champignons en het branden van noten. 

Bij “Verpakken” voer je werkzaamheden uit zoals het afvullen, verpakken en labelen van producten door het besturen van verpakkings- en labelmachines. Daarnaast zorg je voor het schoonmaken en onderhouden van de werkomgeving en de apparatuur en voor het afvoeren van afval.

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een leuke uitdagende baan met veel afwisseling in een dynamische omgeving.
 • Een fijne werkplek in een enthousiast en gedreven team waar ieder initiatief om te verbeteren wordt toegejuicht.
 • Een marktconform salaris.
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

OVER EXTRACT

Extract BV is een onderdeel van familiebedrijf Bieze Food Groep. Extract ontwikkelt, produceert en verkoopt verse, eerlijke en hoogwaardige pesto’s, tapenades, sauzen en glacés onder de merknamen Lisimo, Leqrs, Amenam en Maître Cuisine. Wij zijn een informele organisatie met een platte structuur en ongeveer dertig medewerkers die houden van flink doorwerken. We vinden het belangrijk om innovatief met onze klanten mee te denken, samen met hen bovenop de trends te zitten en ze oplossingen te bieden in de vorm van verse smaakmakers met 100% natuurlijke ingrediënten.

Functievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS ONZE  PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING?

 • Je werkt en denkt op mbo-niveau.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
 • Het is een voordeel als je kennis hebt van voeding en hygiëne.
 • Vanwege de aard van het werk (fysiek werk, veel lopen, tillen en staan) beschik je over een goede gezondheid.
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen.
 • Je functioneert goed in een hectische omgeving en ziet een uitdaging in dit werk.
 • Mensen kennen jou als een collegiale en loyale collega die zelfstandig kan werken en graag initiatief neemt.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met onze Operationeel Manager Jaap Hans Agema via +31(0)622159152. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!