Operator B-C ploegleider

Functieomschrijving

Vraag jij je ook weleens af waar die lekkere Yoghurt uit het supermarkt schap vandaan komt? Je kunt nu zelf een bijdrage leveren aan de productie van deze overheerlijke yoghurts. Kijk snel naar onze vacatures en neem contact met ons op.
Want bij Eijssen Dairy waarderen we talent. Waar je ook vandaan komt en wat je ook hebt gedaan: wij hebben altijd plek voor mensen met passie voor hun vak en liefde voor zuivel die willen bijdragen aan ons internationale familiebedrijf. Gezamenlijk vergroten onze medewerkers de kracht van onze onderneming. Zo heeft iedereen bij ons invloed op het totale plaatje. Wij vertrouwen erop dat jij met jouw kennis het verschil zult maken in de functie die je bij ons vervult. Bij Eijssen Dairy ben je baas over je eigen carrière en neem je zelf initiatief voor groei. We willen samen elke dag een beetje beter worden. Op dit moment hebben wij verschillende uitdagende vacatures als.

Operator B-C ploegleider

Als ploegleider/operator hebt je de verantwoordelijkheid over de gehele keten: van melk tot het eindproduct in de verpakking. Als operator B/C/ploegleider zorg jij er samen met jouw ploeg voor dat dit proces probleemloos verloopt. Een uitdagende functie met verantwoordelijkheden en een veelzijdig takenpakket.

Als ploegleider/operator bij Eijssen Dairy is het belangrijk dat je beslissingen durft te nemen. Je behoudt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt hierin je ploeg aan, zodat het proces zo goed mogelijk verloopt. Als ploegleider/operator ben je verantwoordelijk voor de bediening van de totale afvullijnen c.q. productielijnen. Daarnaast ben je ook zelf een onderdeel van het team en spring je bij waar nodig. Je bent dus ook actief binnen het productieproces, waarbij je je ook bezighoudt met het onderhouden en optimaliseren van onze machines, processen en bedrijfsinstallaties. Ook is het jouw taak om goed te overleggen en samen te werken met de allround operator. De afvulvoortgang te bewaken en hierover te rapporteren aan de productiemanager/ allround operator. Een belangrijk element tijdens deze werkzaamheden is het naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne (ARBO, milieu, en HACCP). De ploeg waarin je werkt bestaat uit 2-5 medewerkers per shift.

Het is belangrijk dat je samen met je ploeg alle werkzaamheden gedaan krijgt.

De uitvoerende werkzaamheden die samen met het team gebeuren zijn onder andere:

 • Het opstarten van de lijn, het ombouwen van de lijn, controles uitvoeren, instellen van de printer, het schoonhouden van de werkplek. Je houdt registraties bij volgens ons kwaliteitssysteem. Kleine technische storingen verhelp je zelf.
 • Jij zorgt er samen met je ploeg voor dat de werkzaamheden om de lekkerste yoghurt volgens receptuur te maken en af te vullen worden uitgevoerd.

Dit bieden wij

 • Marktconform salaris op basis van de inschaling CAO- zuivel, functiejaar indeling vindplaats op basis van kennis en ervaring (indicatie basissalaris €2600-3400,- excl. toeslagen etc.).
 • Zowel interne als externe scholing met daarbij verschillende doorgroeimogelijkheden.
 • Een 36-urige werkweek met 200 vakantie uren en sparen van tijd voor tijd of extra verlof uit de DI regeling.
 • Secundaire arbeidsovereenkomstenpakket volgens de cao- zuivel welke prima is geregeld, hierin vallen onder andere: ploegen/overwerk toeslag, bonussen, eindejaarsuitkering, duurzaam inzetbaarheid budget etc.
 • Je komt in een kleinschalig en gezellig team, waarbij je absoluut geen nummer bent.

Functievereisten

Jouw profiel

Je hebt proces technisch inzicht en overview, bent flexibel en niet bang om je handen uit de mouwen te steken samen met je collega`s en team.

Verder ben of heb je:
 • Minimaal werk en denkniveau MBO 3/4
 • Kennis en ervaring op het gebied van procesindustrie en/of foodindustrie;
 • Een afgeronde MBO niveau 3/4 opleiding als operator, levensmiddelentechnoloog of een andere technische opleiding is een grote pré;
 • Kennis en ervaring in de food industrie is een pré;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bereid om in 3 ploegen te werken met 3 shift tijden: 06:30 – 14:30 / 14:30 – 22:30 / 22:30 – 06:30 (ook af en toe weekenden)

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of heb je wellicht andere talenten die je graag bij ons wilt inzetten? Twijfel niet en neem contact met ons op over de mogelijkheden of stuur ons meteen je CV/ sollicitatie. Je kunt bellen en/of mailen naar Chantal Souren via chantal.souren@eijssendairy.nl of +31 629241985.