Operationeel Inkoper parttime

Functieomschrijving

Waar kom je werken?

Smaak, smaak en nog eens smaak. Dat is waar het om draait bij Epos. Als leverancier en producent van kruiden, specerijen, marinades, sauzen en andere smaakmakers en hulpstoffen voor de gehele voedingsmiddelenindustrie zit smaak diep in onze genen. We doen er dan ook alles aan om je de lekkerste totaaloplossingen te bieden. Iedere dag zetten onze medewerkers zich volledig in om te zorgen dat het gehele proces van inkoop tot aan levering bij de klant zo effectief en efficiënt mogelijk verloopt. Wij hebben een open en laagdrempelige cultuur. 


Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen in de organisatie, initiatieven kunnen nemen, open en eerlijk tegen elkaar zijn en iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat het eindresultaat van het hoogste niveau is. En dat is ons gezamenlijke doel.

Functievereisten

Wat ga je doen?

in de rol als operationeel inkoper zorg je dat de voorraad van grondstoffen verpakkingen, handelsgoederen en etiketten tijdig beschikbaar zijn voor productie. Je beoordeelt geplande inkoopvoorstellen, waarbij je rekening houdt met seizoenspatronen, (langere) levertijden etc. Daarbij beheer je de bestelparameters in het ERP systeem. Na het afroepen bewaak je dagelijks de bevestiging en voortgang van bestellingen. Bij afwijkingen heb je actief contact met leveranciers en los je de problemen adequaat op. Zie je ruimte voor optimalisatie, dan doe je dit, ieder initiatief om te verbeteren wordt toegejuicht. Ook horen diverse administratieve werkzaamheden tot het takenpakket en heb je nauw contact met de commercieel inkopers en planners. 

Waarom werken bij Epos?

Je komt in een enthousiast, gedreven en hecht team, waar de nadruk ligt op samenwerken. Een marktconform salaris, met uitzicht op een vast dienstverband. Doordat het een duobaan is, is er veel flexibiliteit en daardoor een goede werk-privébalans. Het werken onder schooltijden is bespreekbaar als ook thuiswerken met een mobiele telefoon en laptop van de zaak. Het is hierbij van belang dat je goed kunt communiceren om het werk over te dragen aan elkaar. Er zijn mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en van elkaars vaardigheden te leren.