Medewerker Kwaliteit/Specificatiebeheer (minimaal 24 uur)

Functieomschrijving

Spreekt de foodbranche jou aan? Ben je gestructureerd, proactief en klantgericht? Wil je werken binnen een enthousiast team op onze kwaliteitsafdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS ONZE MEDEWERKER SPECIFICATIEBEHEER?

Als onze Medewerker Specificatiebeheer zorg voor het opvragen en beheren van productspecificaties van bestaande producten en stel je productspecificaties op voor nieuwe producten volgens de geldende wet- en regelgeving. Ook ondersteun je bij het up-to-date houden van de verschillende systemen ten behoeve van IFS Broker en werk je mee aan het voorbereiden van de overige audits. 


Je bent onderdeel van het kwaliteitsteam dat bestaat uit 5 collega’s, ieder met zijn/haar eigen taken en verantwoordelijkheden. Samen met jouw collega’s van kwaliteit maar ook van sales, assortimentsmanagement en marketing zorg je voor correcte productspecificaties en de juiste etiketten voor onze handelsproducten voor de Europese markt. Hierbij houdt je rekening met klant specifieke eisen en de wettelijke eisen in de verschillende landen. Je krijgt de kans om te werken met producten van uiteenlopende productcategorieën. Je bent met verschillende projecten tegelijkertijd bezig, wat afwisseling in verschillende wetgevingen biedt.


Door de manier waarop je productklachten beheert en afhandelt, draag je bij aan het voorkomen en verminderen van klachten en zorg je bij klanten voor tevredenheid over de klachtenafhandeling. Daarnaast verwerk je keuringsresultaten in ons ERP systeem (AX). Kortom een veelzijdige afwisselende functie in een leuk en enthousiast team.

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een uitdagende baan bij een no-nonsense familiebedrijf dat houdt van aanpakken.
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en open werksfeer.
 • Bezig zijn met uiteenlopende productcategorieën van salades tot luxe kerstdesserts en mooie plantaardige producten.
 • Werken met mooie merken en private labels in een ondernemende organisatie.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

OVER BIEZE FOOD SOLUTIONS B.V.

Bieze Food Solutions is een van de ondernemingen van de Bieze Food Group die foodoplossingen levert voor retail, industrie en foodservice. Haar merken Bieze, Lisimo, NevenFood en Maître Cuisine zijn allemaal afgestemd op een specifieke doelgroep, van de consument in de supermarkt tot professionele gebruikers. Daarnaast bieden we onze klanten een breed scala aan private labels, deels gesourced binnen de groep, deels bij erkende partners. Bieze Food Solutions heeft een platte structuur en een no-nonsense sfeer. De medewerkers werken met hart voor de zaak en kijken graag met een open vizier naar vernieuwing en verandering. Wij geloven dat eten verbindt en dat samenwerken ons verder brengt. Door van elkaar te leren kunnen we groeien en excelleren we in waar we goed in zijn: "het bieden van de juiste oplossingen in food. Van concept tot product en alle service die daarbij hoort".

Lees meer over Bieze Food Solutions Specialist in koelverse producten - Bieze Foodsolutions - Bieze Food SolutionsFunctievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je hebt een afgeronde Mbo+/ Hbo opleiding gerelateerd aan de food zoals Levensmiddelentechnologie, Voeding & Diëtetiek, Food Technology of Food Safety.
 • Je bent goed op de hoogte van internationale wetgeving op het gebied van etikettering en specificatiebeheer.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Enige kennis van de Franse of Duitse taal is een pré.
 • Je bent een echte teamspeler, een fijne collega en neemt graag verantwoordelijkheid.
 • Je bent nauwkeurig, besluitvaardig, initiatiefrijk, flexibel en klantgericht.
 • Je bent proactief en communicatief vaardig.
 • Ervaring met programma’s als SIM en Trace One is niet vereist, maar wel mooi meegenomen.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Sara Gerrits (Kwaliteitsmanager) telefoon +31621419514. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.