Medewerker Bedrijfsbureau Food

Functieomschrijving

Ben jij een kei in plannen, organiseren en overzicht houden? Houd je van het logistieke proces én van het werken met verse levensmiddelen? En zoek je een afwisselende baan waarbij je onderdeel bent van een enthousiast en hardwerkend team? Dan zijn wij bij Menken van den Assem in Den Haag op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS ONZE MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU FOOD?

Onder leiding van ons hoofd bedrijfsbureau houd jij je als onze Medewerker Bedrijfsbureau Food, samen met twee collega’s, bezig met het verzamelen en verwerken van inkoop- en verkooporders. Op basis van deze orders zorg je ervoor dat de goederen op tijd op de juiste plaats zijn. Je berekent de materiaalbehoefte en bestelt bij verschillende leveranciers de benodigde grondstoffen, emballage en verpakkingsmaterialen. Samen met je collega’s verzorg je de dagelijkse productieplanning, waarbij je rekening houdt met de houdbaarheid van de producten en tht-eisen van elke klant. Je beheert de voorraadadministratie en organiseert het transport, de administratieve afhandeling en de overige werkzaamheden die hierbij horen.

Bij het in de gaten houden van het logistieke proces ontdek je ook afwijkingen of ben je die zelfs voor. Je rapporteert en analyseert de logistieke gegevens, herkent trends en doet verbetervoorstellen. Ook houd je je bezig met het opstellen, rapporteren en coördineren van de KPI’s voor het bepalen van de doelstellingen en het meten van de prestaties van onze organisatie.

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een leuke baan bij een no-nonsense familiebedrijf waar je veel kunt leren.
 • Samenwerken met een topteam in een prettige en informele werksfeer.
 • Een interne opleiding waardoor je alle voorkomende taken op het bedrijfsbureau leert uitvoeren.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Bij wederzijdse tevredenheid is een vast dienstverband mogelijk.
 • Een maandelijkse proeverij waar je je vingers bij mag aflikken!
 • Een passend salaris met een pensioenregeling.

OVER MENKEN VAN DEN ASSEM

Menken van den Assem is in de foodindustrie een gevestigde naam. We zijn een sterk groeiend familiebedrijf in Den Haag, in 1991 opgericht door twee zwagers en tegenwoordig zelfstandig onderdeel van Bieze Food Group. Onze kwaliteit is het bedenken, ontwikkelen, verpakken en leveren van verse foodconcepten voor supermarkten en hun toeleveranciers. We werken met zuivel-, vlees- en visdelicatessen, noten, zuidvruchten, sauzen en dressings. Onze bedrijfscultuur is informeel en open, en onze medewerkers delen een passie voor food, flexibiliteit en integriteit.

Functievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS ONZE MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU FOOD?

 • Je werkt en denkt op mbo-niveau en hebt een opleiding in de richting Logistiek of Supply Chain.
 • Je beschikt over één à twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt kennis van ERP-systemen en Excel-documenten en houdt van het analyseren van cijfers.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels.
 • Je vindt het leuk om met verse levensmiddelen te werken.
 • Eerlijke en duidelijke communicatie is belangrijk voor je.
 • Mensen kennen jou als een stressbestendige collega die sterk is in plannen, organiseren en overzicht houden.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)70-301 27 50. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!