Medewerker bedrijfsbureau / Customer-Service-medewerker 24-32 uur

Functieomschrijving


Ben jij een kei met zowel cijfers als mensen? Zoek je een veelzijdige en afwisselende baan met ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief? En werk je graag binnen een enthousiast en hardwerkend team dat onderdeel is van een echt familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!


WAT GA JE DOEN ALS ONZE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER?


Als onze allround Customer Services-medewerker ben je samen met zes collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden op de Customer Service-afdeling. Hiervoor onderhoud je klantcontacten, ondersteun, informeer en adviseer je klanten, registreer je klachten en stel je informatie beschikbaar. Ter ondersteuning van het verkoopproces verricht je diverse administratieve en controlerende werkzaamheden, zoals het invoeren, genereren en controleren van orders, het goedkeuren van orders voor verwerking, het genereren, controleren en goedkeuren van facturen en de zorg voor de complete administratieve afhandeling van geplaatste verkooporders. Je bent medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van de werkprocessen en voor het opstellen van maandelijkse rapportages en het verzamelen van de benodigde informatie. Je rapporteert aan de Teamleider Customer Services.WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een uitdagende baan bij een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur.
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en informele werksfeer.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over BFG Warehousing

BFG Warehousing B.V. is onderdeel van Bieze Food Group, een familiebedrijf met veel ruimte voor en vraag naar ondernemerschap, zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, energie, doorzettingsvermogen en humor. Als een van de grootste duurzame en gekoelde distributiecentra van Nederland staat flexibiliteit bij al onze diensten voorop. Meedenken met de ketenpartners en ze in elke situatie de meest ideale logistieke oplossing bieden, dát is waar wij goed in zijn.

Functievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS ONZE CUSTOMER SERVICES MEDEWERKER?


  • Je werkt en denkt op mbo+/hbo-niveau.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend.
  • Je hebt kennis van Microsoft Office en van een ERP-systeem, bij voorkeur AX.
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht en kwaliteitsgericht.
  • Je toont initiatief en vindt het leuk om mee te denken over hoe de organisatie nog succesvoller kan worden.
  • Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht, een goed gevoel voor urgentie, kunt snel schakelen en werkt op een gestructureerde en nauwkeurige manier.
  • Mensen kennen jou als een enthousiaste en gemotiveerde collega met goede communicatieve vaardigheden.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)33-247 71 00. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!