Logistiek Proces Coördinator / Medewerker WPC

Functieomschrijving


Houd jij van logistieke processen en ben je goed met IT-systemen? Vind je nauwkeurigheid en een goede dienstverlening belangrijk, neem je graag initiatief en werk je graag in een enthousiast en hardwerkend team dat onderdeel is van een echt familiebedrijf? Dan zijn wij bij BFG Warehousing in Nijkerk op zoek naar jou!


WAT GA JE DOEN ALS ONZE LOGISTIEK PROCES COÖRDINATOR?


Als onze Logistiek Proces Coördinator ben jij samen met een team collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in ons magazijn.

Je rapporteert aan het Hoofd WarehouseProcesControl en fungeert o.a. als aanspreekpunt voor de (pendel)chauffeurs. Je bent medeverantwoordelijk voor het toezicht op de voortgang van de productieprocessen en hieraan gerelateerde deelprocessen. Ook geef je sturing aan en bewaak je de voortgang van de warehouseprocessen. Daarnaast signaleer je administratieve, systeemtechnische en voorraadknelpunten en los je die op.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zorgen voor een efficiënte, effectieve en veilige uitvoering van het hele logistieke proces rondom magazijn en transport. Het gaat hierbij om de processen rondom de ontvangst, opslag, het orderpicken en de uitslag van goederen. Je zorgt dat de logistieke processen zonder problemen uitgevoerd kunnen worden, richt het magazijnproces en de warehouseprocessen in en bent hoofdgebruiker (key-user) van onze IT-applicaties (het ERP-systeem, het WMS-systeem) Door de diverse voorschriften na te leven, lever je een bijdrage aan het bevorderen van kwaliteit en veiligheid in ons magazijn.


WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?


  • Een uitdagende baan bij een no-nonsense familiebedrijf met een platte organisatiestructuur.
  • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en open werksfeer.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

OVER BFG WAREHOUSING


BFG Warehousing B.V. is onderdeel van Bieze Food Group, een familiebedrijf met veel ruimte voor en vraag naar ondernemerschap, zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, energie, doorzettingsvermogen en humor. Als een van de grootste duurzame en gekoelde distributiecentra van Nederland staat flexibiliteit bij al onze diensten voorop. Meedenken met de ketenpartners en ze in elke situatie de meest ideale logistieke oplossing bieden, dát is waar wij goed in zijn.


Functievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS ONZE LOGISTIEK PROCES COÖRDINATOR?


  • Je werkt en denkt op mbo/hbo-niveau en hebt bij voorkeur een logistieke opleiding.
  • Je hebt minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring binnen de logistiek van levensmiddelen met kennis van logistieke processen.
  • Je hebt affiniteit met IT-systemen en kennis van WMS-pakketten en een ERP-systeem.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je toont initiatief, gaat graag een uitdaging aan, houdt van aanpakken en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.
  • Je vindt een goede dienstverlening belangrijk, je bent daarin flexibel en stressbestendig.
  • Mensen kennen jou als een gemotiveerde, resultaat- en kwaliteitsgerichte collega die gestructureerd en nauwkeurig werkt.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)33-247 71 00. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!