Kwaliteitsmedewerker QA (0,7 fte- 1 fte)

Functieomschrijving


Heb je affiniteit met de voedingsbranche? Zijn kwaliteit, efficiency en klanttevredenheid voor jou topprioriteit? En zoek je een veelzijdige en afwisselende baan met ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als onze Kwaliteitsmedewerker QA?

Als onze Kwaliteitsmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en waarborgen van een effectief en efficiënt kwaliteitszorgsysteem. Samen met je collega’s van de afdeling kwaliteit zorg je voor het controleren en waarborgen van de correcte uitvoering van ons kwaliteitszorgsysteem, door producten te (laten) keuren en beoordelen, maar ook door klachten en knelpunten te signaleren, te behandelen en bij te dragen aan het oplossen hiervan.

Jouw taken bestaan onder andere uit het onderhouden van het kwaliteitshandboek met de daarbij behorende standaard (IFS). Je controleert de naleving van kwaliteitsrichtlijnen binnen de organisatie en loopt hiervoor hygiënerondes. Daarnaast draag je bij aan het ontwikkelen en overdragen van kwaliteitsprocedures vanuit het kwaliteitssysteem (HACCP en IFS) aan de productiemedewerkers.

Door de manier waarop je product klachten beheert en afhandelt, draag je bij aan het voorkomen en verminderen van klachten en zorg je bij klanten voor tevredenheid over de klachtenafhandeling.


Functievereisten

Wat verwachten we van jou als onze Kwaliteitsmedewerker QA?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Food & Business, Levensmiddelentechnologie of een gelijkwaardige richting.
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in de levensmiddelenindustrie op het gebied van Quality Assurance/Quality control en ervaring met het keuren en proeven van producten.
 • Kennis van IFS en HACCP is noodzakelijk.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent klantgericht ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Mensen kennen jou als een integer en stressbestendig persoon die accuraat werkt en analytisch is aangelegd.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een leuke baan bij een no-nonsense familiebedrijf waar je veel kunt leren.
 • Samenwerken met een topteam in een prettige en informele werksfeer.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao zuivel.
 • Een passend salaris volgens de CAO- zuivel met eindejaar- uitkering en vakantietoeslag.
 • Reiskosten vergoeding

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact op met Chantal Souren via chantal.souren@eijssendairy.nl of +31 629241985. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!

Over Eijssen Dairy BV

Eijssen Dairy BV is een sterk groeiend familiebedrijf in Maastricht Airport. Tegenwoordig is Eijssen Dairy BV een zelfstandig onderdeel van Bieze Food Group. Wij produceren wereldse yoghurts (Grieks en Turks) van voornamelijk Nederlandse melk voor de retail en foodservice. Onze bedrijfscultuur is informeel en open, en onze medewerkers delen een passie voor food, flexibiliteit en integriteit.