Junior Productmanager

Functieomschrijving

Voel je je thuis in een bedrijf met ambitieuze plannen, waar geen dag hetzelfde is? Zoek je een zeer afwisselende baan met gedreven collega’s in een organisatie met een platte structuur, dus korte lijnen en snel schakelen? Spreekt een informele, open cultuur en no-nonsense mentaliteit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS JUNIOR PRODUCTMANAGER?


Als onze junior Productmanager ben je werkzaam op de afdeling sales & productmanagement en werk je intern nauw samen met de afdelingen productie, kwaliteit en het bedrijfsbureau. Je rapporteert aan de commercieel manager en bent verantwoordelijk voor de vlekkeloze introductie van een nieuw product of concept, van presentatie en verkoopadvies tot de uiteindelijke introductie bij retailers.


Je bent verantwoordelijk voor het sourcen van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, tot het coördineren van het productontwikkelingsproces (zowel intern als met de klant). Daarnaast zorg je voor correcte data-uitwisseling met klanten en leveranciers en ook dat intern alle gegevens duidelijk in de systemen staan en gecommuniceerd worden aan alle afdelingen. Je zorgt dat projectplanningen en gemaakte afspraken opgevolgd worden en coördineert de introductie van nieuwe producten en productwijzigingen.


Daarnaast ontwikkel je samen met de commercieel manager door middel van een jaarplan de strategie en doelstellingen voor jouw assortimentsgroepen. Hierbij ontwikkel je expertise in jouw assortimentsgroepen en de bijbehorende keten, van grondstof, verpakken tot verkooppunt. Je bent doorlopend op zoek naar alternatieve bronnen voor het bestaande assortiment en zorgt continu voor een relevante en vernieuwende samenstelling van jouw assortimentsgroep.


WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een uitdagende baan bij een no-nonsense familiebedrijf dat houdt van aanpakken.
  • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en open werksfeer.
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

OVER MENKEN VAN DEN ASSEM

Menken van den Assem is in de foodindustrie een gevestigde naam. We zijn een sterk groeiend familiebedrijf in Den Haag, in 1991 opgericht door twee zwagers en tegenwoordig zelfstandig onderdeel van Bieze Food Group. Onze kwaliteit is het bedenken, ontwikkelen, verpakken en leveren van verse foodconcepten voor supermarkten en hun toeleveranciers. We werken met zuivel-, vlees- en visdelicatessen, noten, zuidvruchten, sauzen en dressings. Onze bedrijfscultuur is informeel en open, en onze medewerkers delen een passie voor food, flexibiliteit en integriteit.

Functievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS JUNIOR PRODUCTMANAGER?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding gericht op retail, marketing, commercie of food.
  • Je volgt trends in de voedingsindustrie op de voet.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend.
  • Je werkt nauwkeurig en bent organisatorisch sterk.
  • Je bent goed in projectmatig werken.
  • Mensen kennen jou als een resultaatgerichte, proactieve collega met overtuigingskracht die ook in een dynamische werkomgeving altijd het overzicht heeft.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)70-301 27 50. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!