Inkoper/Assortimentsmanager Food

Functieomschrijving

Spreekt de foodbranche jou aan? Werk je graag in een dynamische omgeving en zoek je een veelzijdige en afwisselende baan met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkelingsmogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS ONZE ASSORTIMENTSMANAGER?

Ter uitbreiding van onze afdeling Buying & Business Development (B&BD) zijn wij op zoek naar iemand met 2 tot 5 jaar relevante werkervaring die zich graag wil (door-)ontwikkelen op het gebied van inkoop, productontwikkeling en assortimentsbeheer. Je gaat je bezighouden met verschillende koelvers categorieën om zo breed mogelijk ervaring op te doen om straks je eigen assortimentspakket te runnen. Je bent werkzaam op de afdeling Buying & Business Development (B&BD) waar we méér dan de helft van onze tijd aan nieuwe product-markt combinaties werken, uniek in onze branche! Intern werk je veel samen met de collega’s van Sales, Marketing, Warehousing en Business Controlling en natuurlijk je collega’s van het Team B&BD. Je wordt gekoppeld aan een ervaren Assortimentsmanager die je gaat begeleiden. Extern heb je veel contact met leveranciers en klanten.

Je hebt een belangrijk aandeel in de introductie van nieuwe producten of concepten, van presentatie en verkoopadvies tot de logistieke inrichting. Je legt afspraken met leveranciers vast en krijgt bij goede ontwikkeling al snel een eigen groep leveranciers toegewezen. Je bereidt gesprekken met leveranciers voor en maakt scherpe afspraken over prijs, kwaliteit en logistieke voorwaarden.

Je rapporteert aan de Manager B&BD.

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een uitdagende baan bij een no-nonsense familiebedrijf dat houdt van aanpakken.
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en open werksfeer.
 • Werken met zowel Private Label als Merk proposities in een ondernemende organisatie die snel schakelt.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

OVER BIEZE FOOD SOLUTIONS B.V.

Bieze Food Solutions is een van de ondernemingen van de Bieze Food Group die foodoplossingen levert voor retail, industrie en foodservice. Haar merken Bieze, Lisimo, NevenFood en Maître Cuisine zijn allemaal afgestemd op een specifieke doelgroep, van de consument in de supermarkt tot professionele gebruikers. Daarnaast bieden we onze klanten een breed scala aan private labels, deels gesourced binnen de groep, deels bij erkende partners. Bieze Food Solutions heeft een platte structuur en een no-nonsense sfeer. De medewerkers werken met hart voor de zaak en kijken graag met een open vizier naar vernieuwing en verandering. Wij geloven dat eten verbindt en dat samenwerken ons verder brengt. Door van elkaar te leren kunnen we groeien en excelleren we in waar we goed in zijn: "het bieden van de juiste oplossingen in food. Van concept tot product en alle service die daarbij hoort".

Lees meer over Bieze Food Solutions Specialist in koelverse producten - Bieze Foodsolutions - Bieze Food SolutionsFunctievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS ASSORTIMENTSMANAGER?

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding gericht op commercie, retail of food.
 • Je hebt enige jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de levensmiddelenbranche.
 • Je hebt een passie voor food en wilt je graag verder ontwikkelen op het gebied van inkoop/assortimentsmanagement.
 • Je denkt commercieel en beschikt over overtuigingskracht.
 • Je bent resultaatgericht en houdt het overzicht in een dynamische werkomgeving.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend, kennis van Duits en/of Frans is een pre.
 • Je bent analytisch en cijfermatig sterk.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Peter Veerman (Manager Buying & Business Development) telefoon +31655500490. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.