Group Controller

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

In je rol als (assistent) Group Controller help jij resultaten te verzamelen, te analyseren en gezamenlijk te komen tot verbetering hiervan.

Als (assistent) Group Controller ben je aanspreekpunt voor de divisies. Daarnaast ondersteun je de finance director in zijn rol als aanspreekpunt voor vragen van zowel interne als externe stakeholders (banken, accountant, belastingdienst, aandeelhouder).

Je komt te werken in een leuke organisatie waarbij er ruimte is voor initiatieven. Standaardiseren van werkprocessen (governance, aoib), opzetten van managementrapportages (planning en control), consolideren en helpen inrichten van power BI zijn zo enkele werkzaamheden binnen je functie.

Functievereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring (bijvoorbeeld in de accountancy of bedrijfskunde)
  • Makkelijk in de communicatie. Je kunt je bewegen op verschillende niveaus
  • Accurate werkhouding
  • Integere en positief kritische houding, met als doel om gezamenlijk te komen tot de gewenste verbeteringen
  • Je wilt jezelf verder ontwikkelen


Over Bieze Food Group

Bieze Food Group is een organisatie in de levensmiddelenbranche met diverse vestigingen in zowel Nederlands als het buitenland. Onze organisatie staat bekend als een informeel familiebedrijf met een platte structuur.


Meer informatie of direct solliciteren?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)33-247 71 00. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!