Grootboekadministrateur / Administrateur Grootboek

Functieomschrijving

Ben jij een kei met zowel cijfers als mensen? Zoek je een veelzijdige en afwisselende baan met ruimte voor zelfstandigheid? En werk je graag binnen een enthousiast en hardwerkend team dat onderdeel is van een echt familiebedrijf? Dan zijn wij bij het Shared Servicecentrum Finance van BFG Warehousing in Nijkerk op zoek naar jou!

Wat ga je doen als onze Grootboekadministrateur?

Als onze ervaren grootboekadministrateur ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de grootboekadministratie van verschillende bedrijven binnen het Shared Servicecentrum Finance. Je bent hét aanspreekpunt voor de diverse productieboekhoudingen. Hiervoor onderhoud je contact met de businesscontroller van de jou toevertrouwde administraties.

In de dagelijkse praktijk zorg je voor de juistheid en volledigheid van het grootboek van de diverse bedrijven binnen onze organisatie. Je bewaakt en beoordeelt verschillende balansrekeningen en winst- en verliesrekeningen en verzorgt de btw-aangiftes voor de diverse vestigingen. Ook lever je een bijdrage aan het proces van de maandafsluiting en aan de ondersteuning van de externe accountantscontrole. Voor de medewerkers van de crediteuren- en debiteurenadministratie ben jij een vraagbaak. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van de werkprocessen en het opstellen van maandelijkse rapportages.


Over Bieze Food Group en BFG Warehousing

Bieze Food Group (BFG) is een groep van samenwerkende bedrijven binnen de foodbranche met elk zijn eigen specialiteit en een gedeelde passie voor voeding. Onze organisatie staat bekend als een dynamisch, no-nonsense familiebedrijf met een platte structuur. We geven onze mensen veel vrijheid om te bewegen en zelf initiatieven te nemen. Ook oog voor kwaliteit, samenwerking en openstaan voor verandering en vernieuwing vinden wij belangrijk.

Het Shared Servicecentrum Finance van de Bieze Food Group valt onder van BFG Warehousing, een van de bedrijven die onderdeel zijn van Bieze Food Group. Als een van de grootste duurzame en gekoelde distributiecentra van Nederland staat flexibiliteit bij alle diensten van BFG Warehousing voorop. Meedenken met de ketenpartners en ze in elke situatie de meest ideale logistieke oplossing bieden, dát is waar wij goed in zijn.


Functievereisten

Wat verwachten we van jou als onze Grootboekadministrateur?

 • Je werkt en denkt op mbo+/hbo-niveau en hebt een administratieve achtergrond.
 • Je hebt relevante werkervaring in een administratieve functie en op het gebied van productieboekhouding.
 • Je hebt kennis van Microsoft Office en van het ERP-systeem Microsoft Dynamics (AX).
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend.
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht en kwaliteitsgericht.
 • Je toont initiatief en vindt het leuk om mee te denken over hoe de organisatie nog succesvoller kan worden.
 • Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht, een goed gevoel voor urgentie, bent analytisch sterk en werkt op een gestructureerde en nauwkeurige manier.
 • Mensen kennen jou als een enthousiaste en gemotiveerde collega met goede communicatieve vaardigheden.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende baan bij een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur.
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en informele werksfeer.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)33-247 71 00. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!