Commerciële Stage Bieze Food Solutions

Functieomschrijving

Stage bij Bieze Food Solutions | Together for good food


Bij Bieze Food Solutions gaan we voor de beste foodoplossingen in Foodservice, Retail en Industrie. Wij geloven dat eten verbindt en dat samenwerken ons verder brengt. Door van elkaar te leren kunnen we groeien en excelleren we in waar we goed in zijn: Het bieden van de juiste oplossing in food. Van concept tot product, en alle service die daarbij hoort.

De uitdaging

Bij Bieze Food Solutions zijn we op zoek naar ambitieuze stagiaires met een hands-on mentaliteit en passie om onze oplossingen commercieel op de markt te brengen en uit te rollen. Als stagiair werk je zelfstandig en maak je daarnaast deel uit van het Buying & Business development Team waarin je nauw samenwerkt met ervaren assortimentsmanagers. Je wordt uitgedaagd om jouw bijdrage te leveren op een belangrijk front: Je krijgt je eigen project met als doel een nieuwe PMC (product-markt combinatie) te begeleiden van product-idee tot aan implementatie in de markt.

Als stagiair voor Bieze Food Solutions maak je deel uit van het Buying & Business development Team, met als verantwoordelijkheden het commerciële beheer en sourcing van het gehele assortiment

Wat ga je doen?

  • Je gaat aan de slag met één (of meer) van de PMC-ideeën die we op de plank hebben liggen en je werkt het uit tot een kant-en-klaar concept, gereed voor implementatie.
  • Je bepaalt verpakking, inhoud, prijs, leverancier en verkoopprijs en kwaliteit en werkt een business case uit.
  • Je verkent de mogelijkheden in de markt door bestaande verkoopkanalen en klanten te analyseren.
  • Je onderhoudt contacten met collega’s van Marketing, Sales en Operations.
  • Dit betreft een stage van 3-4 dagen / week waarbij je je tijd grotendeels aan je eigen opdracht besteedt en een beperkt deel van de tijd meewerkt op de afdeling.

Wat krijg jij er voor terug?

Een uitdagende stage bij een groeiend internationaal foodbedrijf, met volop mogelijkheden om te ondernemen en innoveren, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. Bieze Food Solutions is een bedrijf in beweging waar het ontplooien van eigen initiatieven zeer gewaardeerd wordt. Met een team van marketingspecialisten werk je aan het bouwen van bestaande én nieuwe merken binnen de groep. Denk groot, begin klein, leer snel. Daarnaast vind je bij ons een open cultuur in een informele werkomgeving. Uiteraard bieden wij ook een goede stagevergoeding.

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Jij volgt momenteel een HBO-opleiding in een commerciële richting (Marketing, (Bedrijfs-)Economie, Small Business, Hotelschool etc.)
  • Je bent beschikbaar voor ca. 6 maanden
  • Je bent een snelle leerling en je hebt aantoonbare affiniteit met commercie

Nieuwsgierig?

Heb je vragen, ken jij iemand die geïnteresseerd is of past bij deze stagevacature? Meld je aan door te solliciteren met een leuk filmpje of een ander soort pitch die laat zien wie jij bent, wat je gelukkig maakt en wat je van Bieze als jouw stagebedrijf verwacht.

Stuur je persoonlijke pitch via de onderstaande knop.