Allround operator

Functieomschrijving

Vraag jij je ook weleens af waar die lekkere Yoghurt uit het supermarkt schap vandaan komt? Je kunt nu zelf een bijdrage leveren aan de productie van deze overheerlijke yoghurts. Kijk snel naar onze vacatures en neem contact met ons op.
Want bij Eijssen Dairy waarderen we talent. Waar je ook vandaan komt en wat je ook hebt gedaan: wij hebben altijd plek voor mensen met passie voor hun vak en liefde voor zuivel die willen bijdragen aan ons internationale familiebedrijf. Gezamenlijk vergroten onze medewerkers de kracht van onze onderneming. Zo heeft iedereen bij ons invloed op het totale plaatje. Wij vertrouwen erop dat jij met jouw kennis het verschil zult maken in de functie die je bij ons vervult. Bij Eijssen Dairy ben je baas over je eigen carrière en neem je zelf initiatief voor groei. We willen samen elke dag een beetje beter worden. Op dit moment hebben wij verschillende uitdagende vacatures als.

Allround operator

Je hebt in deze functie de verantwoordelijkheid over de gehele keten: van melkontvangst tot het eindproduct in de verpakking. Als allround operator zorg jij er samen met jouw collega`s voor dat dit proces probleemloos verloopt. Een uitdagende functie met verantwoordelijkheden en een veelzijdig takenpakket.


Wat ga je doen als allround operator:
Als allround operator bij Eijssen Dairy heb je afwisselende werkzaamheden en is geen dag saai. Je bent met name verantwoordelijk voor de productproces kant, en zorgt samen met de operator verpakking/afvullen voor fantastisch lekkere yoghurt als eindproduct. Jij behoudt het overzicht over de werkzaamheden, zodat het proces zo goed mogelijk verloopt. De bediening van de totale afvullijnen c.q. productielijnen worden aangestuurd door je collega de operator verpakking en zijn team. Echter ben jij als allround operator zelf ook een onderdeel van het team en ben je flexibel om bij te springen en te ondersteunen wanneer nodig. Je bent dus ook actief binnen het productieproces, daar hou je je vooral bezig met het optimaliseren van onze machines, processen en bedrijfsinstallaties. Ook is het jouw taak om de productievoortgang te bewaken en hierover te rapporteren aan de productiemanager. Een belangrijk element tijdens deze werkzaamheden is het naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne (ARBO, milieu, en HACCP). De ploeg waarin je werkt bestaat uit 2-5 medewerkers per shift.


Een korte schets van de verschillende werkzaamheden die de allround operator doet:

 • Melk ontvangen, verwerken en opslaan (grotendeels digitaal);
 • Instellen, omstellen en opstarten van installaties en apparatuur mogelijk vanuit een centrale regelkamer maar ook op de vloer dit t.b.v. het centrifugeren, homogeniseren, pasteuriseren, steriliseren, fermenteren koelen e.d. van de melk/yoghurt (producten);
 • Controleren en bewaken van het proces;
 • Reinigen en steriliseren van apparatuur, leidingwerk en tanks via PLC gestuurd reinigingssysteem;
 • Oplossen van (proces)technische storingen, melden en bespreken van complexe storingen met technische dienst;
 • Registreren en verwerken van gegevens en bijzonderheden;
 • Het overleggen, afstemmen en aansturen van de operator verpakking/afvullen;
 • Bewaken van productievoortgang en hierover rapporteren naar de productiemanager.

Het is belangrijk dat je samen met de operator verpakking/ afvullen en de ploeg alle werkzaamheden gedaan krijgt, zodat er elke dag weer voor iedereen overheerlijke yoghurt in de winkelschappen verkrijgbaar. We willen samen beter worden en ook jij hebt daar een belangrijk aandeel in!

Dit bieden wij

 • Marktconform salaris op basis van de inschaling CAO- zuivel, functiejaar indeling vindplaats op basis van kennis en ervaring (indicatie basissalaris €2600-3400,- excl. toeslagen etc.).
 • Zowel interne als externe scholing met daarbij verschillende doorgroeimogelijkheden.
 • Een 36-urige werkweek met 200 vakantie uren en sparen van tijd voor tijd of extra verlof uit de DI regeling.
 • Secundaire arbeidsovereenkomstenpakket volgens de cao- zuivel welke prima is geregeld, hierin vallen onder andere: ploegen/overwerk toeslag, bonussen, eindejaarsuitkering, duurzaam inzetbaarheid budget etc.
 • Je komt in een kleinschalig en gezellig team, waarbij je absoluut geen nummer bent.

Functievereisten

Jouw profiel

Je hebt proces technisch inzicht en overview, bent flexibel en niet bang om je handen uit de mouwen te steken samen met je collega`s en team.

Verder ben of heb je:
 • Minimaal werk en denkniveau MBO 4
 • Kennis en ervaring op het gebied van procesindustrie en/of foodindustrie;
 • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding als operator, levensmiddelentechnoloog of een andere technische opleiding is een grote pré;
 • Kennis en ervaring in de food industrie is een pré;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bereid om in 3 ploegen te werken met 3 shift tijden: 06:30 – 14:30 / 14:30 – 22:30 / 22:30 – 06:30 (ook af en toe weekenden)

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?


Ben je enthousiast geworden over deze vacature of heb je wellicht andere talenten die je graag bij ons wilt inzetten? Twijfel niet en neem contact met ons op over de mogelijkheden of stuur ons meteen je CV/ sollicitatie.

Je kunt bellen en/of mailen naar Chantal Souren via chantal.souren@eijssendairy.nl of +31 629241985.