Allround monteur

Functieomschrijving

Vraag jij je ook weleens af waar die lekkere Yoghurt uit het supermarkt schap vandaan komt? Je kunt nu zelf een bijdrage leveren aan de productie van deze overheerlijke yoghurts. Kijk snel naar onze vacatures en neem contact met ons op.
Want bij Eijssen Dairy waarderen we talent. Waar je ook vandaan komt en wat je ook hebt gedaan: wij hebben altijd plek voor mensen met passie voor hun vak en liefde voor zuivel die willen bijdragen aan ons internationale familiebedrijf. Gezamenlijk vergroten onze medewerkers de kracht van onze onderneming. Zo heeft iedereen bij ons invloed op het totale plaatje. Wij vertrouwen erop dat jij met jouw kennis het verschil zult maken in de functie die je bij ons vervult. Bij Eijssen Dairy ben je baas over je eigen carrière en neem je zelf initiatief voor groei. We willen samen elke dag een beetje beter worden. Op dit moment hebben wij verschillende uitdagende vacatures als.

Allround monteur

Als Allround monteur technische dienst begeef je je in een dynamische omgeving waarbij het oplossen van storingen. Je bent goed in het bedenken van slimme en praktische verbeteringen die aan de orde van de dag zijn. Samen met andere collega`s en externe technici van onze toeleveranciers werk je aan mechanische en elektronische projecten. Het is jouw uitdaging dat de fabriek zo efficiënt en soepel mogelijk blijft draaien!

Als allround monteur bij Eijssen Dairy heb je afwisselende werkzaamheden en is geen dag saai. Je bent met name verantwoordelijk voor het regelen van het onderhoudt en het verhelpen van eventuele storingen.

In deze functie krijg je veel ruimte om met jouw eigen verbeter ideeën aan de slag te gaan! We willen samen beter worden en ook jij hebt daar een belangrijk aandeel in!

Een korte schets van de verschillende werkzaamheden die de allround operator doet:

 • Je lost samen met de operators kleine storingen op aan afvulmachines en verpakkingsmachines, maar ook aan de procesapparatuur zoals kleppen, wisselaars en homogenisatoren;
 • Je bent aanspreekpunt voor externe monteurs en bedrijven;
 • Je zorgt voor de opzet en uitvoering van tijdig preventief onderhoud;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van technisch materiaal;
 • In deze functie krijg je veel ruimte om met jouw eigen verbeter ideeën aan de slag te gaan!

Wat bieden wij jou:

 • Marktconform salaris op basis van de inschaling CAO- zuivel, functiejaar indeling vindplaats op basis van kennis en ervaring (indicatie basissalaris €2900-3700,- excl. toeslagen etc.).
 • Een 36-urige werkweek met 200 vakantie uren en sparen van tijd voor tijd of extra verlof uit de DI regeling.
 • Zowel interne als externe scholing met daarbij verschillende doorgroeimogelijkheden
 • Secundaire arbeidsovereenkomstenpakket volgens de cao- zuivel welke prima is geregeld, hierin vallen onder andere: ploegen/overwerk toeslag, bonussen, eindejaarsuitkering, duurzaam inzetbaarheid budget etc.
 • Je komt in een kleinschalig en gezellig team, waarbij je absoluut geen nummer bent.

Functievereisten

Jouw profiel

Om dit allemaal goed te laten verlopen moet je beschikken over goede communicatieve en kwaliteiten. Daarnaast is het van belang dat je gestructureerd en georganiseerd te werk gaat. Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en je collega`s daarbij te betrekken.

Verder ben of heb je:

 • Minimaal werk en denkniveau MBO 4
 • Een technisch afgeronde MBO niveau 4 en/of voldoende technische werkervaring in soortgelijke functie;
 • Kennis en ervaring in de food industrie is een pré;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bereid om in 2 en evt. 3 ploegen te werken met 2 of 3 shift tijden: 06:30 – 14:30 / 14:30 – 22:30 / 22:30 – 06:30 (ook af en toe weekenden)

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of heb je wellicht andere talenten die je graag bij ons wilt inzetten? Twijfel niet en neem contact met ons op over de mogelijkheden of stuur ons meteen je CV/ sollicitatie.

Je kunt bellen en/of mailen naar Chantal Souren via chantal.souren@eijssendairy.nl of +31 629241985.