Accountmanager Industrie Extract B.V. Wijchen/Nijkerk

Functieomschrijving

WAAR KOM JIJ WERKEN?

Ben jij een ondernemende, commercieel ingestelde aanpakker die graag met klanten meedenkt? Houd je van stevig aanpakken, korte lijntjes en samenwerken op basis van vertrouwen? En zoek je een veelzijdige en afwisselende baan bij een bedrijf, waarbij jij een cruciale rol speelt binnen de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Extract werkt heel nauw samen met Epos kruiden en specerijen in Nijkerk en is een onderdeel van familiebedrijf Bieze Food Group. Extract ontwikkelt, produceert en verkoopt verse, eerlijke en hoogwaardige pesto’s, tapenades, sauzen en glacés onder de merknamen Lisimo, Leqrs, Maître Cuisine. Wij zijn een informele organisatie met korte lijnen en ongeveer dertig medewerkers die houden van flink doorwerken. We vinden het belangrijk om innovatief met onze klanten mee te denken, samen met hen bovenop de trends te zitten en ze oplossingen te bieden in de vorm van verse smaakmakers met pure natuurlijke ingrediënten.

Functievereisten

WAT GA JE DOEN ALS ACCOUNTMANAGER INDUSTRIE BIJ EXTRACT?


Als onze Accountmanager Industrie denk je mee met onze klanten door ze hoogwaardige smaakmakers te bieden op basis van verse kruiden, die zij toepassen in allerlei voedingsmiddelen – van brood en zuivel tot groenten en vleesproducten. Je vertaalt klantwensen, samen met innovatie, naar concrete oplossingen. Hiervoor werk je planmatig aan het uitbouwen en onderhouden van intensieve langetermijnrelaties met bestaande en nieuwe industriële afnemers, waarbij gezonde omzetgroei centraal staat. Je signaleert kansen op basis van de marktontwikkelingen en speelt daar actief op in. Tegelijk informeer je de organisatie over kansen en bedreigingen in de markt.

Deze vacature van Accountmanager Industrie markeert een belangrijke ontwikkeling binnen onze organisatie. Als onze Accountmanager Industrie vervul jij een cruciale rol binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met collega-accountmanager(s) binnen Epos en met de collega’s van Innovatie, Planning, Kwaliteit en Operatie. Je deelt jouw kennis met de andere accountmanagers om je als team commercieel te ontwikkelen. Je focust op resultaten en vertaalt deze naar een plan van aanpak. Samen met de General Manager geef je het jaarlijkse financiële budget vorm, breng je die tot uitvoering en bedenk én realiseer je de verkoopaanpak met de daarbij behorende doelstellingen. Je rapporteert aan de General Manager van Extract.WAT NEEM JE MEE?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Voedingsmiddelentechnologie of Food & Business;
 • Je beschikt over minstens drie jaar werkervaring in soortgelijke commerciële functies in de foodbranche;
 • Je hebt technologische en commerciële kennis van diverse segmenten in de foodindustrie, zoals bakkerij, groenten, zuivel en maaltijden;
 • Je houdt kan je klanten inspireren met lekker ideeën en toepassingen van de Extract producten;
 • Je spreekt Engels;
 • Je bent communicatief vaardig, commercieel ingesteld, proactief, toont initiatief, denkt mee en inspireert de klanten;
 • Mensen kennen jou als een zelfstandig werkende, ondernemende zelfstarter die van aanpakken houdt, zijn verantwoordelijkheden neemt, planmatig werkt en goed kan omgaan met druk.


EXTRACT BIEDT!

 • Een uitdagende baan bij een informeel bedrijf met korte organisatielijnen;
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en open werksfeer;
 • Een vrije, commerciële rol;
 • Een marktconform salaris;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken vanuit Wijchen en regelmatig in Nijkerk, maar ook de mogelijkheid vanuit huis te werken.


MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?


Klik op de knop ‘Reageer op deze vacature’. Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact op met Diederick Eikelboom op 024-641 72 92. Ben je zelf (nu) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!