Accountmanager Foodservice België

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemende, commercieel ingestelde aanpakker die graag met de klanten meedenkt? Ken je de Foodservicemarkt in België als geen ander? En zoek je een veelzijdige en afwisselende baan bij een bedrijf, met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS ONZE ACCOUNTMANAGER FOODSERVICE BELGIË?

Als onze Accountmanager Foodservice België werk je samen met onze klanten aan de strategische groei van onze merken Lisimo en Maître Cuisine in België. Dit doe je door intensieve langetermijnrelaties met bestaande en nieuwe grossiers en eindverbruikers in heel België te onderhouden en uit te bouwen. Omzetontwikkeling en de activatie van Lisimo en Maître Cuisine staan daarbij centraal. Je werkt planmatig aan omzetgroei, ziet kansen op basis van de marktontwikkelingen en speelt daar actief op in. Tegelijkertijd informeer je de organisatie over kansen en bedreigingen in de markt.

Je werkt samen met de andere accountmanagers en de salesorganisatie van Bieze Food Solutions. Je deelt jouw kennis met de andere accountmanagers om je als team commercieel te ontwikkelen. Je onderzoekt je resultaten en vertaalt deze naar een plan van aanpak. Samen met de General Manager geef je planmatig het financiële budget vorm, breng je die tot uitvoering en bedenk én realiseer je de verkoopaanpak met de daarbij behorende doelstellingen. Verder werk je nauw samen met verschillende afdelingen zoals Logistiek, Kwaliteit en Finance. Je rapporteert aan de General Manager van Extract.

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een uitdagende baan bij een informeel bedrijf met korte organisatielijnen.
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en open werksfeer.
 • Een vrije, commerciële rol waarbij je veel op pad bent.
 • Een marktconform salaris.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De mogelijkheid om thuis en vanuit huis te werken.

OVER EXTRACT

Extract BV is een onderdeel van familiebedrijf Bieze Food Group. Extract ontwikkelt, produceert en verkoopt verse, eerlijke en hoogwaardige pesto’s, tapenades, sauzen en glacés onder de merknamen Lisimo, Leqrs, Amenam en Maître Cuisine. Wij zijn een informele organisatie met een platte structuur en ongeveer dertig medewerkers die houden van flink doorwerken. We vinden het belangrijk om innovatief met onze klanten mee te denken, samen met hen bovenop de trends te zitten en ze oplossingen te bieden in de vorm van verse smaakmakers met 100% natuurlijke ingrediënten. Het hoofdkantoor van Extract staat in Wijchen, Nederland.

Functievereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS ONZE ACCOUNTMANAGER FOODSERVICE BELGIË?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in food & business of hotelmanagement.
 • Je beschikt over minstens vijf jaar werkervaring in soortgelijke commerciële functies en hebt een sterke affiniteit met gastronomie.
 • Je hebt goede kennis van en relaties in de foodservicemarkt in België.
 • Je spreekt Vlaams en Frans.
 • Je bent communicatief vaardig, proactief, toont initiatief, denkt mee en inspireert de klanten.
 • Mensen kennen jou als een zelfstandig werkende, ondernemende zelfstarter die van aanpakken houdt, zijn verantwoordelijkheden neemt, planmatig werkt en goed kan omgaan met druk.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Klik op de knop ‘Reageer op deze vacature’. Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact op met Diederick Eikelbooms via +31(0)24-641 72 92. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!