Skip to content

Operator

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Menken van den Assem

Functieomschrijving

Heb je ervaring met productiewerkzaamheden in de voedingsbranche? Heb je oog voor planning, kwaliteit, hygiëne en veiligheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS OPERATOR?

Als Operator ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het volgens planning en volgens de geldende (kwaliteit)voorschriften begeleiden van het productieproces en het verrichten van productiewerkzaamheden. Je bereid de productie voor door de benodigde grondstoffen klaar te zetten. Je stelt indien nodig de productieapparatuur om en start deze op. Je voert op verschillende plaatsen in het proces controles uit en neemt monsters af voor de kwaliteitscontrole. Ook controleer je het productieresultaat en meld je afwijkingen of onduidelijkheden bij de Teamleider. Je zorgt dat het gereed product in de juiste verpakking zit en voorziet deze van de juiste etiketten.

Bij dit alles zorg je voor het naleven van de diverse voorschriften die bijdragen aan de kwaliteit en de veiligheid van de producten en de productie-omgeving. Zo werk je volgens de geldende voorschriften op het gebied van veiligheid en kwaliteit (HACCP, IFS en ARBO). Je analyseert verstoringen en werkt aan de hand hiervan verbetervoorstellen uit, pleegt eerstelijnsonderhoud, lost zelf kleine storingen op en reinigt lijnonderdelen. Storingen aan productieapparatuur die je niet zelf kunt oplossen, meld je aan de Teamleider. Ook verricht je standaardkwaliteitscontroles en maak je bij afwijkingen of onduidelijkheden melding bij de Teamleider. Je eigen werkplek en/of de productieomgeving houd je schoon en veilig op basis van werk- en veiligheidsvoorschriften.

Verder neem je actief deel aan het reguliere werkoverleg en denk je mee over hoe het productieproces nog beter kan. Dagelijks ben je aanwezig bij de stand-up, waarbij jullie de Teamleider informeert over de status van de processen.

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een afwisselende baan bij een stabiel bedrijf met prima ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Samenwerken met enthousiaste collega’s in een fijne, collegiale, open werksfeer.
 • Een interne opleiding en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een salaris dat past bij jouw werkervaring.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

OVER MENKEN VAN DEN ASSEM

Met meer dan drie decennia aan ervaring bieden wij ondersteuning op alle essentiële punten in de keten, zoals zaken waar jij niet aan toekomt of waarvoor je geen expertise in huis hebt. We zijn de verbindende factor tussen vraag en aanbod van koelverse en vriesverse voedingsmiddelen. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van vernieuwende voedingsconcepten. We leveren op maat gemaakte verpakkingsoplossingen en verzorgen het complete logistieke proces. We werken met zuivel-, vlees- en visdelicatessen, noten, zuidvruchten, sauzen en dressings. Onze bedrijfscultuur is informeel en open, en onze medewerkers delen een passie voor food, flexibiliteit en integriteit..

Vereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS OPERATOR?

 • Je werkt en denkt op mbo-niveau.
 • Relevante werkervaring in de voedings(proces)industrie is een pré, maar niet vereist
 • Het is een voordeel als je een geldig reachtruckcertificaat hebt.
 • De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift.
 • Zorgvuldige aandacht voor een hygiënisch productieproces en de werkzaamheden die daarbij horen vind je belangrijk. Ook heb je aandacht voor veiligheid op de werkvloer, zowel voor jezelf als voor je collega’s.
 • Je bent kwaliteitsbewust, kijkt continu naar verbetermogelijkheden en doet hiervoor voorstellen.
 • Mensen kennen jou als een zelfstandig werkende aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, teamgerichte instelling.

Details

Op locatie
 • Den Haag (Den Haag, Zuid-Holland, Nederland)
Menken van den Assem

of

Details

Op locatie
 • Den Haag (Den Haag, Zuid-Holland, Nederland)
Menken van den Assem

TOGETHER FOR GOOD FOOD: SLUIT JE OOK AAN!