Skip to content

Data-analist 32 -40 uur

Op locatie
 • Nijkerk, Gelderland, Nederland
QSTA Food Logistics

Functieomschrijving

Ben jij iemand die denkt, onderzoekt, beslist en adviseert op basis van data? Zou je graag een waardevolle bijdrage leveren aan het uitbouwen van onze logistieke diensten binnen de héle keten? En zoek je een veelzijdige en afwisselende baan met ontwikkelmogelijkheden voor de toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS ONZE DATA-ANALIST?

Als onze Data-analist ben je verantwoordelijk voor de analysefase. Hierbij denk je ook buiten de reguliere bedrijfsvoering en vaste patronen om en zorg je voor pragmatische oplossingen. Met jouw ‘data-driven mindset’ help je jouw collega’s bij het onderzoeken, analyseren en oplossen van businessproblemen. Bovenal haal je vanuit je data-analyses nieuwe kansen en denkrichtingen naar boven. Zo voeg je direct waarde toe aan de diensten van QSTA.

Je dagelijkse werk bestaat uit het verzamelen en ordenen van relevante data, waarbij je deze controleert op correctheid en datamodellen ontwikkelt. Je maakt rapportages en analyses en helpt bij het automatiseren hiervan. Ook lever je een bijdrage aan voorspel- en optimalisatiemodellen om de klanttevredenheid, effectiviteit en performance te verbeteren. Daarbij breng je advies uit aan het management. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager samen met je 2 collega’s .

QSTA is een datadriven ketenregisseur in de fresh food Supply Chain. Als logistiek dienstverlener helpen wij onze klanten met primaire logistieke activiteiten zoals Warehousing en VAL-activiteiten maar ook met aanvullende en onderscheidende dienstverlening als data-analytics, S&OP, forecasting, E-Commerce en Customer Service. Daarbij is duurzaamheid in de keten een belangrijk speerpunt. Kortom we kunnen de volledige ketenregie verzorgen voor opdrachtgevers binnen de fresh food. Met ons logistieke platform zijn we de totaaloplosser in de Food Supply Chain. Door data slim en innovatief in te zetten, genereer jij waardevolle nieuwe inzichten in de Supply Chain van QSTA en zijn opdrachtgevers. 

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een uitdagende baan bij een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur.
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en informele werksfeer.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

OVER QSTA

QSTA is onderdeel van Bieze Food Group, een familiebedrijf met veel ruimte voor en vraag naar ondernemerschap, zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, energie, doorzettingsvermogen en humor. Als een van de grootste duurzame en gekoelde distributiecentra van Nederland staat flexibiliteit bij al onze diensten voorop. Meedenken met de ketenpartners en ze in elke situatie de meest ideale logistieke oplossing bieden, dát is waar wij goed in zijn.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS DATA-ANALIST?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van wiskunde, economie of econometrie.
 • Je beschikt over kennis van relevante statistische analysemethodes.
 • Je kunt goed omgaan met (analyse)programma’s zoals Microsoft Excel, Microsoft Power BI, Microsoft Dynamics AX en andere datatools.
 • Je beschikt over goed ontwikkelde analytische vaardigheden en bent een kei in het oplossen van problemen.
 • Mensen kennen jou als een zelfstandig werkende collega die een groot verantwoordelijkheidsgevoel laat zien en zorgvuldigheid hoog op zijn prioriteitenlijst heeft staan.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)33-247 71 00. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!

Details

Op locatie
 • Nijkerk, 3861PT (Nijkerk, Gelderland, Nederland)
QSTA Food Logistics

of

Details

Op locatie
 • Nijkerk, 3861PT (Nijkerk, Gelderland, Nederland)
QSTA Food Logistics

TOGETHER FOR GOOD FOOD: SLUIT JE OOK AAN!