Skip to content

Productmanager

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Menken van den Assem

Functieomschrijving

PRODUCTMANAGER (0,8-1 FTE)

Voel jij je thuis in een gezellig familiebedrijf met ambitieuze plannen, waar geen dag hetzelfde is? Als Productmanager heb je een zeer afwisselende baan met gedreven collega’s in een organisatie met een platte structuur. Dit betekent korte lijnen en snel schakelen. We zijn naar elkaar toe informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Passie voor food, flexibiliteit en integriteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Menken van den Assem is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten, het verbinden van producenten en afnemers binnen de food industrie en de verpakker van diverse vers producten voor de retailmarkt. Kortom, Menken van den Assem vernieuwt, verbindt, verpakt.

Wij staan er bekend om snel te kunnen reageren op vragen van onze klanten, maar zijn ook sterk in het bedenken van gave nieuwe concepten die waarde toevoegen aan het supermarkt schap. Dit doen we samen met een breed netwerk van sterke leveranciers binnen de levensmiddelen industrie.

Om aan de steeds weer veranderende vraag van de consument te kunnen voldoen is een scherpe analytische, creatieve en mensgerichte aanpak onmisbaar. Door onze aanpak ontzorgen en inspireren we onze klanten en ondersteunen we waar nodig. ‘Als jij doet waar je goed in bent, doen wij de rest’.


OVER BFG

BFG biedt een Europees platform voor ultraverse, koelverse en vriesverse producten in de foodbranche.

Met onze logistieke expertise en ons internationale netwerk maken we op een toegankelijke en efficiënte manier de distributie mogelijk van producenten en leveranciers naar foodprofessionals in de retail, foodservice en industrie.
Ook ondersteunen we ondernemers om met hun assortiment, productinformatie en diensten aan de meest actuele eisen in de foodbranche te kunnen voldoen. Als onafhankelijke partij bieden we leveranciers en afnemers zo een springplank om eenvoudig en met een korte time-to-market hun business te vergroten. ‘Forwarding Foodbusiness’ noemen we dat.Vereisten

WAT GA JE DOEN?

Als onze Productmanager ben je samen met je collega’s van de afdeling Productmanagement en Sales verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verkoop van innovatieve, verse foodconcepten. Je weet precies waar de consument op zit te wachten doordat je foodtrends op de voet volgt, beurzen bezoekt, in nauw contact bent met leveranciers/interne stakeholders en je laat inspireren op alle mogelijke manieren. Je ziet je eigen innovaties terug bij onze klanten, voornamelijk in foodretail en industrie.

Daarnaast:

 • Weet je onze klanten te verrassen met nieuwe foodconcepten die commercieel aanslaan;
 • Ben je op de hoogte van alle aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen van een foodconcept, waaronder eisen van retailers in Europa;
 • Werk je projectmatig en bent creatief;
 • Schakel je makkelijk met collega ontwikkelaars, QA, sales en leveranciers
 • Vanwege het kleine team een veelzijdige, uitdagende functie, met veel ruimte voor eigen inbreng.

WAT NEEM JE MEE?


Als creatieve product manager heb je een sterk gevoel voor trends en smaak en je kent de eindgebruiker van retail. Daarnaast weet je ook wat leveranciers richting retail willen en snap je hun vakgebied.

Je toont initiatief, neemt verantwoordelijkheid, inspireert en bent nieuwsgierig. Je functioneert goed onder druk en kan omgaan met veranderingen. Je schakelt in je communicatie makkelijk van leveranciers tot klanten.

Verder voldoe je aan het volgende:

 • Passende HBO opleiding in bijv. voedingsmiddelentechnologie of foodinnovatie;
 • Aanstekelijk enthousiasme waarmee je mensen in beweging krijgt;
 • Kennis van de retail wereld en wat er speelt bij leveranciers;
 • Enkele jaren relevante werkervaring binnen conceptontwikkeling;
 • Kennis van marketing.


WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • We geven je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen Menken van den Assem. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng;
 • Een afwisselende baan bij een stabiel en groeiend bedrijf met prima ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Samenwerken met enthousiaste collega’s in een fijne, collegiale en open werksfeer;
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een salaris dat past bij jouw werkervaring en opleidingsniveau.

MEER INFORMATIE, OF DIRECT SOLLICITEREN?


Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact op met Marloes van der Linden via info@menkenvandenassem.nl Ben je zelf nu niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze job? Deel dan de vacature!

Details

Op locatie
 • Den Haag (Den Haag, Zuid-Holland, Nederland)
Menken van den Assem

of

Details

Op locatie
 • Den Haag (Den Haag, Zuid-Holland, Nederland)
Menken van den Assem

TOGETHER FOR GOOD FOOD: SLUIT JE OOK AAN!